Plantenwanden voor kantoor

Wij zijn de specialist voor plantenwanden op kantoor

Met een plantenwand kun je ook in een kleine ruimte veel groen toevoegen. Wij adviseren je graag, en zorgen ook voor het onderhoud, het groen garantie!

100% zorgeloos genieten van groen op kantoor!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Wat zijn de voordelen van planten op kantoor?

Het is vooral gezond!

  1. Planten werken stress verlagend voor personeel
  2. Planten verhogen de productiviteit op de werkvloer
  3. Planten zorgen voor lager ziekteverzuim
  4. Planten zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof
  5. Planten hebben een akoestische werking
  6. Planten zorgen voor een fijnere en creatievere werkomgeving
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Interieur beplanting maakt je kantoor compleet

Iedereen weet dat meer groen op de werkvloer goed is voor de mensen die daar werken. Het zorgt voor een gezondere en prettigere werkplek. Meer zuurstof, wat zorgt voor een productievere en creatievere geest. Minder gifstoffen, want planten zuiveren de lucht, ook als je er niet bent.

Weinig ruimte voor grote platen? Geen probleem. denk eens aan een groene wand. Op deze manier kunnen we veel groen toevoegen aan een kantoor zonder dat dat veel ruimte kost. Zeer efficiënt dus, en ook nog eens erg goed voor de akoestiek. Planten zorgen namelijk ook voor een natuurlijke demping van omgevingsgeluiden.

Wil je advies over kantoorplanten?

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel.

Ga je voor zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Dat de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

Plan een vrijblijvende afspraak

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Gratis advies op locatie

Wij komen bij je langs om de ruimtes te bekijken en een advies te geven over geschikte planten. Geen ruimte is hetzelfde, en dus is ook niet elke plant geschikt. Wij weten welke het beste tot hun recht komen in jullie situatie.

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Geplaatst door professionals

Onze professionals komen alles plaatsen. Ze zorgen dat de juiste materialen gebruikt worden voor de beste groei van de planten. Dus geen vieze handen, en je hoeft ook niks te tillen, wij ruimen de rommel ook nog netjes op!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Onderhoud door een expert

Wil je zeker zijn van gezonde planten? Laat het onderhoud dan over aan de expert. Wij komen regelmatig langs om de planten te onderhouden, met garantie! Als een plant toch dood gaat, dan vervangen wij hem, gratis!

Inspiratievoorbeelden planten op kantoor

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Over Interieur-beplanting.nl

Interieur-beplanting.nl werkt samen met regionale duurzame bloemisten. Doordat we samenwerken met lokale partners kunnen we een hoog service niveau bieden. We zijn altijd in de buurt dus!

Wil je meer weten over Interieur-beplanting.nl? Neem dan contact op!

Wil je advies over kantoorplanten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel. De juiste planten op de juiste plek zorgt ervoor dat de voordelen. van kantoorplanten optimaal benut worden. Zo dragen ze bij een een gezonde en prettige werkomgeving die de productiviteit en creativiteit zal bevorderen.

Wil je extra zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Doet de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

© Copyright - Interieur-beplanting.nl