Over ons

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Interieur-beplanting.nl is een platform waar we werken met aangesloten partners. Waar mogelijk werken we samen met partners die in bezit zijn van een certificaat van Barometer Duurzame Bloemist. Onze aanvragen worden dus doorgezet naar onze partners waar de afspraak mee gemaakt wordt.

Wil jij partner worden van Interieur-beplanting.nl? Mail ons: info@interieur-beplanting.nl

Wil je advies over kantoorplanten?

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel.

Ga je voor zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Dat de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

Plan een vrijblijvende afspraak

Onderhoud kantoorplanten Zoetermeer

Gezonde planten zijn goed voor je personeel, maar hoe hou je je planten op kantoor gezond?

Natuurlijk is water geven belangrijk, maar niet te veel, want dan kunnen de wortels gaan rotten en gaat de plant alsnog dood. Daarnaast hebben planten soms wat extra voeding nodig, of iets tegen schadelijke schimmels en bacteriën.

Wij weten exact wat je plant nodig heeft, en zien dit veel eerder door onze ervaring hiermee. Met onze onderhoudscontracten ben je voor een vast bedrag per maand verzekert van gezonde planten op de werkvloer.

Onderhoud van je kantoorplanten laat je dus over aan een expert. We geven je zelfs groen garantie, gaat een plant toch dood, dan vervangen wij hem, kosteloos.

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Interieur beplanting maakt je kantoor compleet

Iedereen weet dat meer groen op de werkvloer goed is voor de mensen die daar werken. Het zorgt voor een gezondere en prettigere werkplek. Meer zuurstof, wat zorgt voor een productievere en creatievere geest. Minder gifstoffen, want planten zuiveren de lucht, ook als je er niet bent.

Weinig ruimte voor grote platen? Geen probleem. denk eens aan een plantenwand. Op deze manier kunnen we veel groen toevoegen aan een kantoor zonder dat dat veel ruimte kost. Zeer efficiënt dus, en ook nog eens erg goed voor de akoestiek. Planten zorgen namelijk ook voor een natuurlijke demping van omgevingsgeluiden.

Moswanden zijn ideaal voor kantoren

Wil je een mooie groene wand, zonder veel onderhoud? Dan is een moswand ideaal! De moswand heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Het mos haalt het water uit de lucht en groeit op de voedingsrijke ondergrond.

Moswanden hebben eigenlijk dezelfde voordelen als andere planten op kantoor, nemen weinig ruimte in en kun je zeer creatief inzetten. Verwerk bijvoorbeeld je logo in de wand!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Verse bloemen bezorgen op kantoor of bij een klant?

Dat regelen we ook voor je. Dat is het voordeel van onze service. Wij werken samen met duurzame bloemisten in jouw regio. Dus naast de kantoorplanten kunnen ze ook het bloemetje regelen voor op de balie, voor een klant of een medewerker.

Dat is het voordeel van een professionele partner!

Wat jullie wens ook is op gebied van bloemen en planten, wij kunnen het regelen voor jullie!

Inspiratievoorbeelden planten op kantoor

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Over Interieur-beplanting.nl

Interieur-beplanting.nl werkt samen met regionale duurzame bloemisten. Doordat we samenwerken met lokale partners kunnen we een hoog service niveau bieden. We zijn altijd in de buurt dus!

Wil je meer weten over Interieur-beplanting.nl? Neem dan contact op!

Wil je advies over kantoorplanten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel. De juiste planten op de juiste plek zorgt ervoor dat de voordelen. van kantoorplanten optimaal benut worden. Zo dragen ze bij een een gezonde en prettige werkomgeving die de productiviteit en creativiteit zal bevorderen.

Wil je extra zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Doet de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

© Copyright - Interieur-beplanting.nl