Hoe werken wij?

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Gratis advies op locatie

Wij komen bij je langs om de ruimtes te bekijken en een advies te geven over geschikte planten. Geen ruimte is hetzelfde, en dus is ook niet elke plant geschikt. Wij weten welke het beste tot hun recht komen in jullie situatie.

We maken een compleet advies waar we ook 100% achter staan. Laat je ons het onderhoud doen? Dan geven we je zelfs groen garantie. Groen garantie betekent dat wanneer een plant toch dood gaat, wij die gratis vervangen!

Geplaatst door professionals

Onze professionals komen alles plaatsen. Zij weten exact wat de beste materialen en planten zijn voor elke situatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de planten wel in de juiste aarde staan!

En professionals werken natuurlijk netjes. Maar als we dan toch wat rommel maken, dan ruimen we ook alles netjes op. Jullie hoeven dus echt niets te doen, ook niet opruimen!

Jullie hebben het druk genoeg met jullie werk, daarom doen wij waar wij goed in zijn!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Onderhoud door een expert

Wil je zeker zijn van gezonde planten? Laat het onderhoud dan over aan de expert. Wij komen regelmatig langs om de planten te onderhouden, met groen garantie! Wat is groen garantie? Daarmee weet je 100% zeker dan je planten er altijd mooi bijstaan. Gaan ze binnen 6 maanden toch dood? Dan vervangen we die gratis.

Wil je onderhoud op specifieke momenten van de dag? Dat kan natuurlijk. Wij kunnen ook op afgesproken tijden komen voor onderhoud, laat het ons vooral weten!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Over Interieur-beplanting.nl

Interieur-beplanting.nl werkt samen met regionale duurzame bloemisten. Doordat we samenwerken met lokale partners kunnen we een hoog service niveau bieden. We zijn altijd in de buurt dus!

Wil je meer weten over Interieur-beplanting.nl? Neem dan contact op!

Wil je advies over kantoorplanten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel. De juiste planten op de juiste plek zorgt ervoor dat de voordelen. van kantoorplanten optimaal benut worden. Zo dragen ze bij een een gezonde en prettige werkomgeving die de productiviteit en creativiteit zal bevorderen.

Wil je extra zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Doet de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

© Copyright - Interieur-beplanting.nl