Duurzame moswanden

Wij zijn de specialist voor duurzame moswanden

Moswanden zijn bij uitstek geschikt voor kantoren en andere bedrijfsruimtes. Ze nemen zeer weinig ruimte in en zijn onderhoudsarm. Je hoeft ze geen water te geven, dat halen ze uit de lucht.

100% zorgeloos genieten van groen op kantoor!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Wat zijn de voordelen van een moswand?

Het is vooral erg gezond!

  1. Moswanden werken stress verlagend voor personeel
  2. Moswanden verhogen de productiviteit op de werkvloer
  3. Moswanden zorgen voor lager ziekteverzuim
  4. Moswanden zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof
  5. Moswanden hebben een akoestische werking
  6. Moswanden zorgen voor een fijnere en creatievere werkomgeving
interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Moswanden zijn ideaal voor kantoren

Wil je een mooie groene wand, zonder veel onderhoud? Dan is een moswand ideaal! De moswand heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Het mos haalt het water uit de lucht en groeit op de voedingsrijke ondergrond.

Moswanden hebben eigenlijk dezelfde voordelen als andere planten op kantoor, nemen weinig ruimte in en kun je zeer creatief inzetten. Verwerk bijvoorbeeld je logo in de wand!

Wil je advies over moswanden op jullie kantoor?

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel.

Ga je voor zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Dat de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

Plan een vrijblijvende afspraak

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Gratis advies op locatie

Wij komen bij je langs om de ruimtes te bekijken en een advies te geven over geschikte planten. Geen ruimte is hetzelfde, en dus is ook niet elke plant geschikt. Wij weten welke het beste tot hun recht komen in jullie situatie.

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Geplaatst door professionals

Onze professionals komen alles plaatsen. Ze zorgen dat de juiste materialen gebruikt worden voor de beste groei van de planten. Dus geen vieze handen, en je hoeft ook niks te tillen, wij ruimen de rommel ook nog netjes op!

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Onderhoud door een expert

Wil je zeker zijn van gezonde planten? Laat het onderhoud dan over aan de expert. Wij komen regelmatig langs om de planten te onderhouden, met garantie! Als een plant toch dood gaat, dan vervangen wij hem, gratis!

Inspiratievoorbeelden moswanden en groenwanden op kantoor

interieurbeplanting kantoorplanten hydrocultuur

Over Interieur-beplanting.nl

Interieur-beplanting.nl werkt samen met regionale duurzame bloemisten. Doordat we samenwerken met lokale partners kunnen we een hoog service niveau bieden. We zijn altijd in de buurt dus!

Wil je meer weten over Interieur-beplanting.nl? Neem dan contact op!

Wil je advies over kantoorplanten?

Plan een vrijblijvende afspraak

Dat snappen wij! Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte, dus is goed advies nodig voor gezonde planten. En advies geven doen wij vrijblijvend. We komen langs om de ruimtes te bekijken, geven een advies en maken een voorstel. De juiste planten op de juiste plek zorgt ervoor dat de voordelen. van kantoorplanten optimaal benut worden. Zo dragen ze bij een een gezonde en prettige werkomgeving die de productiviteit en creativiteit zal bevorderen.

Wil je extra zekerheid? Dan nemen wij het onderhoud volledig uit handen, met groen garantie. Doet de plant het toch niet goed? Dan vervangen we hem, gratis.

© Copyright - Interieur-beplanting.nl